Tableta Apple iPad Mini 2 cu Retina Wi-Fi+Cellular 32GB Silver

imagine Tableta Apple iPad Mini 2 cu Retina Wi-Fi+Cellular 32GB Silver me824hc/a


Oricum l-ai privi, iPad mini e pur È™i simplu incredibil. Iar strălucitul ecran Retina e doar începutul. Cu noul cip A7, wireless avansat È™i aplicaÈ›ii remarcabile — toate perfect integrate în iOS 7 — iPad mini cu ecran Retina îÈ›i permite să faci mai multe decât È›i-ai imaginat. Este identic până la cele mai mici caracteristici cu iPad Air. DiferenÈ›a o face mărimea super portabilă, super de È›inut cu o mână È™i totuÈ™i super potrivită.

Acum mâinii tale îi stă È™i mai bine cu un iPad mini. Ecranul Retina are 3,1 milioane de pixeli — cu un milion mai mulÈ›i pixeli decât un HDTV. Adică o rezoluÈ›ie de 2048×1536, de patru ori mai mult decât rezoluÈ›ia unui iPad mini din generaÈ›ia anterioară. De fapt, pixelii sunt atât de apropiaÈ›i încât nu pot fi distinÈ™i de ochii tăi. Prin urmare, fotografiile È™i videoclipurile au detalii incredibile, iar textul o claritate remarcabilă. Asta fiindcă cei mai buni pixeli sunt cei pe care nu îi vezi.
 

    

Am inclus o serie imensă de caracteristici noi È™i uluitoare în iPad mini. Acesta are excepÈ›ionalul ecran Retina, cipul A7 incredibil de puternic, conexiuni wireless avansate È™i multe altele. Însă rămâne subÈ›ire È™i uÈ™or (È™i mini). Are o grosime de doar 7,5 mm È™i cântăreÈ™te puÈ›in peste un sfert de kilogram. AÈ™a că poÈ›i face mai multe, fără să È›ii prea multe.


 

  


Noul cip A7 conceput de Apple aduce arhitectura pe 64 de biÈ›i, specifică computerelor desktop, È™i în iPad. Astfel, ai un procesor de 4 ori mai rapid È™i performanÈ›e grafice de 8 ori mai bune în orice faci. Și îÈ›i rămân È™i acum 10 ore de autonomie a bateriei pentru studiu, joacă È™i creaÈ›ie.


Cipul A7 duce iPad-ul pe noi culmi de putere È™i viteză. GraÈ›ie cipului A7, aplicaÈ›iile funcÈ›ionează mai rapid. Jocurile răspund mai bine. Și tot ce faci cu iPad mini dă senzaÈ›ia de rapiditate crescută, asta fiindcă e mai rapid. Mai exact, de patru ori mai rapid. Și este doar începutul. Acceptă OpenGL ES versiunea 3.0 pentru grafică detaliată È™i efecte vizuale posibile în trecut doar pe computere desktop È™i console de jocuri. Iar cipul A7 oferă arhitectura pe 64 de biÈ›i, deschizând orizonturi către aplicaÈ›ii È™i mai solide, È™i mai eficiente. Adică È™i mai multe posibilități pentru ceea ce poÈ›i face cu iPad mini.

iPad mini a fost conceput să se afle mereu în miÈ™care. De aceea coprocesorul M7 este alegerea logică. El măsoară miÈ™carea iPad-ului mini prin extragerea de date de la accelerometru, giroscop È™i busolă. Astfel, aplicaÈ›iile îÈ›i oferă o experiență de utilizare È™i mai bună pe baza miÈ™cărilor iPad mini. Această sarcină i-ar reveni de regulă cipului A7. Însă M7 o face mai eficient È™i economiseÈ™te energie.

iPad mini e puternic, însă fără să aibă nevoie de prea multă putere. DeÈ™i este de până la de patru ori mai rapid decât iPad mini din generaÈ›ia anterioară, el îÈ›i oferă È™i acum aceeaÈ™i incredibilă durată de 10 ore a bateriei.1 Asta fiindcă cipul A7 nu e doar mai puternic, ci È™i mai eficient. AÈ™a că oriunde ai merge cu iPad mini, vei avea destulă energie să mergi È™i mai departe.

Noua ta aplicaÈ›ie, carte È™i film preferate. Următorul apel pe FaceTime sau iMessage. Datorită conexiunilor wireless ultrarapide, ai acces de pe iPad mini direct la lucrurile pe care le iubeÈ™ti. Și mai mult ca niciodată, rămâi conectat È™i la zi.


iPad mini îÈ›i oferă performanÈ›e Wi‑Fi de până la de două ori mai bune datorită celor două antene È™i tehnologiei MIMO (multiple-input multiple-output). Cu Wi‑Fi dual-band (2,4 GHz È™i 5 GHz) 802.11n È™i MIMO, vitezele de descărcare pot ajunge până la 300 Mbps — de două ori mai mult decât la iPad-ul mini din generaÈ›ia anterioară. AÈ™a că acum, când vrei să descarci un film, să partajezi fotografii sau documente prin AirDrop sau pur È™i simplu să stai pe net, conexiunea e mai rapidă ca niciodată.


iPad mini cu Wi‑Fi + Cellular îÈ›i permite să te conectezi la internet chiar È™i dacă eÈ™ti departe de un semnal Wi‑Fi. iPad mini acceptă È™i mai multe benzi pentru a se conecta la È™i mai multe reÈ›ele de date celulare din lume.2 Acum, poÈ›i intra online la viteze cu adevărat mari — mai mari È™i decât în broadband, în unele cazuri — în mai multe locuri. Iar abonamentele de internet sunt flexibile, aÈ™a că nu trebuie să semnezi un contract.
 

  


Uneori vrei să vezi cu cine vorbeÈ™ti. Și pe iPad mini conversaÈ›iile n-au arătat niciodată mai bine datorită apelurilor video prin FaceTime. Efectuează apeluri video prin Wi‑Fi sau reÈ›eaua mobilă È™i vezi (sau arată) fiecare expresie pe superbul ecran.4 Acum, camera FaceTime HD are un senzor BSI de nouă generaÈ›ie cu pixeli mai mari. Astfel, toate conversaÈ›iile tale prin FaceTime, toate autoportretele È™i toate pozele de grup cu Photo Booth sunt mai strălucite È™i atunci când lumina este slabă.

Noi ne gândim care sunt ingredientele unei poze excelente, iar È›ie îÈ›i rămâne doar să o realizezi. Camera iSight de 5 megapixeli de pe iPad mini te ajută să surprinzi toate momentele importante într‑o clipă. FoloseÈ™te ecranul Retina ca vizor pentru a încadra perfect subiectul. Printr-o simplă alunecare a degetelor alegi între fotografiere sau înregistrare HD la 1080p. De fiecare dată, procesorul de semnal al imaginii din cipul A7 face echipă cu camera È™i realizează o serie de ajustări pentru poze È™i videoclipuri grozave — totul automat. Tu trebuie doar să te gândeÈ™ti cu cine vrei să împărtășeÈ™ti momentul.

Microfoane duale
iPad mini te aude oriunde ai fi. Asta fiindcă are două microfoane. Iar ele nu fac doar să capteze mai mult sunet, ci se completează reciproc È™i captează un sunet mai bun prin suprimarea semnalului audio de la surse care nu te interesează. Astfel, semnalul audio din apelurile FaceTime este mai bun fiindcă zgomotul de fundal este redus. Și înregistrările tale video au un sunet mai clar.
 

Din moment ce iOS 7 a fost conceput pentru iPad mini, totul nu pare doar frumos, ci È™i rulează frumos. În plus, iOS 7 prezintă noi caracteristici de excepÈ›ie, precum un multitasking mai inteligent, AirDrop È™i Centru de control. Pentru ca tot ce faci zilnic să fie È™i mai simplu, mai rapid È™i mai plăcut. Ai tot ce te-a făcut să te îndrăgosteÈ™ti de iOS. Și atracÈ›ia e È™i mai puternică.


iCloud sincronizează automat tot ce-i al tău, pe toate dispozitivele tale. Este integrat perfect cu dispozitivele tale, aÈ™a că poÈ›i începe un document Pages pe Mac È™i poÈ›i să îl finalizezi pe iPad mini. Pozele făcute cu iPhone-ul apar instantaneu pe iPad mini datorită Partajării de poze prin iCloud. 

Cumpara Tableta Apple iPad Mini 2 cu Retina Wi-Fi+Cellular 32GB Silver ieftin

Caracteristici tehnice Tableta Apple iPad Mini 2 cu Retina Wi-Fi+Cellular 32GB Silver me824hc/a
Procesor Numar nuclee procesor: 2 nuclee
Model Procesor: Cyclone (ARM v8-based)
Cip A7 cu arhitectură pe 64 de biți și coprocesor de mișcare M7
Frecventa procesor (GHz): 1.3
Procesor Intel: Nu
GPU: PowerVR G6430 (quad-core graphics)
Display Diagonala: 7.9
Tip display: Ecran Retina
Tehnologie display: Ecran Multi‑Touch cu diagonală de 7,9 inchi, retroiluminare LED și tehnologie IPS
Rezolutie: 2048×1536 la 326 pixeli per inch (ppi)
Reproducere culori (milioane): 16M colors
HDD & RAM Capacitate Hard Disk: 32 GB
Memorie RAM: 1 GB
Tip memorie: DDR3
Multimedia Audio: Difuzor încorporat
Microfon
Camera: Cameră FaceTime HD
Fotografii de 1,2 MP
Videoclipuri HD de 720p,
Apeluri video FaceTime prin rețea Wi‑Fi
Detectare facială
Senzor BSI
Controlul expunerii prin atingere pentru videoclipuri sau fotografii
Geoetichetare foto și video,

Cameră iSight
Fotografii de 5 MP
Focalizare automată
Detectare facială
Senzor BSI,
Obiectiv cu 5 elemente
Filtru IR hibrid
Diafragm㠃/2,4
Focalizare prin atingere pentru videoclipuri sau fotografii,
Controlul expunerii prin atingere pentru videoclipuri sau fotografii
Geoetichetare foto și video
Fotografii HDR,

ÃŽnregistrare video
ÃŽnregistrare video HD de 1080p Stabilizare video
Detectare facială
Focalizare prin atingere în timpul înregistrării
Senzor BSI
Zoom video 3x

Photo Support: .jpg, .tiff, .gif
Video Support: H.264 video de până la 1080p, 60 cadre pe secundă, nivel High Profile 4.2 cu audio AAC-LC de până la 160 Kbps, 48 kHz, stereo audio în formate fișiere .m4v, .mp4 și .mov,
video MPEG-4 de până la 2,5 Mbps, 640×480 pixeli, 30 cadre pe secundă, Simple Profile cu audio AAC-LC de până la 160 Kbps pe canal, 48 kHz, audio stereo în formate de fiÈ™ier .m4v, .mp4 È™i .mov;,
Motion JPEG (M-JPEG) de până la 35 Mbps, 1280×720 pixeli, 30 cadre pe secundă, audio în format fiÈ™iere ulaw, PCM stereo audio în format .avi
E-Book Suport: .doc și .docx (Microsoft Word); .htm și .html (pagini web); .key (Keynote); .numbers (Numbers); .pages (Pages); .pdf (Preview și Adobe Acrobat); .ppt și .pptx (Microsoft PowerPoint); .txt (text); .rtf (rich text format); .vcf (contact,
.xls și .xlsx (Microsoft Excel); .zip; .ics
Comunicatii 3G: Da
4G: cu 4G
Wireless: Wi‑Fi (802.11a/b/g/n); canal dual (2,4 GHz și 5 GHz) și tehnologie MIMO
Bluetooth: Tehnologie Bluetooth 4.0
NFC: fara NFC
GSM: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
CDMA 800 / 1900,
LTE (Benzi 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 13, 17, 18, 19, 20, 25, 26)
HSDPA: UMTS/HSPA/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz),
CDMA EV-DO Rev. A și Rev. B (800, 1900 MHz)
Porturi: Mini-jack căști stereo de 3,5 mm
Lightning
Slot card nano-SIM
GPS: Cu GPS
Alimentare Baterie: Baterie reîncărcabilă litiu-polimer de 23,8 wați-oră încorporată
Autonomie de lucru (ore): Până la 10 ore de navigare pe internet cu Wi‑Fi, vizionare de filme sau ascultare de muzică
Încărcare via adaptor de alimentare sau USB la un computer,
Până la 9 ore de navigare pe internet utilizând rețeaua de date celulare
Altele 2 in 1: Nu
Sistem de operare: iOS
Versiune sistem de operare: iOS 7
Dimensiuni (W x D x H mm): 200 x 134.7 x 7.5 mm
Greutate (g): 341 g
Caracteristici speciale: iOS 7 include
AirDrop
AirPlay
AirPrint
Centru de control,
Centru de notificări
Căutare Integrare
Facebook Integrare
Twitter
iCloud
iCloud Keychain
Multitasking
Passbook
Culoare: Argintiu
Senzori: Giroscop cu 3 axe
Accelerometru
Senzor de lumină ambientală
Accesorii incluse: Pe langa accesoriile originale din pachet poate veni si cu adapor de priza Europeana

Nota: Fotografia produsului Tableta Apple iPad Mini 2 cu Retina Wi-Fi+Cellular 32GB Silver are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

1 thought on “Tableta Apple iPad Mini 2 cu Retina Wi-Fi+Cellular 32GB Silver

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *